13 Sep
13Sep

 על הקוקטיי: 

מוחיטו הינו קוקטייל קובני הנותן הרגשה של קיץ וים ,מוגש עם חתיכות לימון שנכתשו בתוך הכוס על מנת להוסיף צבע וטעם ונחשב למשקה הפופלרי במרכז ודרום אמריקה.

מרכיבים:

  1. 60 מ"ל רום בהיר (מומלץ בקרדי)
  2. 30 מ"ל מיץ לימון
  3. סודה
  4. סוכר
  5. עלי נענע
  6. קוביות לימון (לא חובה)

מוגש בכוס: הייבול

אופן הכנה:

מוזגים לכוס את מיץ הלימון והרום מוסיפים שתי כפיות סוכר, כמה עלי נענע וקוביות לימון ומערבבים הייטב. לאחר מכן מוספים קרח גרוס וממלאים את הכוס עד הסוף בסודה.

צורת הגשה:

פלח לימון בצד הכוס וכמה עלי נענע גדולים בתוך הכוס.