שנת 1928 ז'אן דארוז החליט להפוך את בית הקפה שלו בעיירה וילנוב דה מרסן שבגסקוניה, צרפת, למסעדה יוקרתית. ההצלחה האירה לו פנים ובנו פרנסיס הצטרף לעסק כבר בגיל 15. אחריותו של פרנסיס הייתה להביא את המוצרים האיכותיים ביותר מחקלאים ויצרנים מקומיים למסעדה על מנת ליצור את המנות הטובות ביותר – ירקות ופירות, דגים, פטריות, עופות ובשר. על מנת להשלים את החוויה עובר הסועדים, רכש פרנסיס גם חביות של ארמניאק מובחר – הברנדי אשר מיוצר בגסקוניה.
פרנסיס התאהב בארמניאק, הברנדי העתיק ביותר המיוצר בצרפת, ובשת 1974 הפך אותו לעיסוקו המרכזי. הוא החל לעבוד עם מזקקי הארמניאק הטובים באזור. הוא רכש מהם את הנוזל אותו ייצרו ויישן אותו תחת עיניו הבוחנות. הוא רכש ניסיון רב בזיהוי חלקות טובות יותר אשר הניבו ענבים מובחרים לייצור ארמניאק, ועם השנים מלאו שני מחסני היישון שלו בארמניאק משנות בציר שונות ובגילאים של עד עשרות שנים.
כיום, מארק בנו של פרנסיס מנהל את בית דארוז. הוא עובד מול 30 כורמים אשר מגדלים את הענבים המושלמים עבור אופיו של הארמניאק שלו. מארק מבקבק ארמניאק מחלקות מסוימות כשלעצמן וגם יוצר בלנדים מחלקות שונות אשר יוצרות יחדיו ארמניאק שהוא בחזקת שלם אשר עולה על סכום חלקיו.