הליקר יוצר לראשונה בסוף המאה ה-19 ע"י משפחת מאסה, שנהגה להגיש אותו לאורחי אחוזתה. בשנת 1991 החלה המשפחה לייצר את הליקר בכמויות גדולות יותר ולשווקו באיטליה ובמספר ארצות נוספות. היום , וילה מסה נמכר ב-43 מדינות שונות ורק באיטליה, בשנת 2007, הוא מכר יותר מ- 13 מיליון ליטרים.
תהליך הייצור: 100% טבעי, מיוצר מאלכוהול טהור וקליפות של לימונים טריים הגדלים באזור סורנטו. הלימונים הגדלים באזור זה הם מן המשובחים לייצור לימונצ'לו, ונחשבים כבעלי מתיקות ועסיסיות גבוהה.
מרגיש בפה: חמצמץ מתוק, בעל ארומה של לימונים טריים.
איך שותים: נקי הישר מהמקפיא, כבסיס לקוקטיילים.
ארץ ייצור: איטליה
אחוז אלכוהול: %30
מותג / מזקקה: וילה מאסה
סוג המשקה: ליקר פירות