לאחר ביקור ביקב קנדי המייצר יין קפוא (יין הנוצר מענבים הנקטפים בלילה בטמפ' של מינוס 10 מעלות!) מתוק במיוחד, מאסטר המאלט של גלנפידיך החליט לעשות ניסוי ייחודי במגרש המשחקים שלו בסקוטלנד. ליישן ויסקי בחביות שיישנו בעברן יין קפוא! הויסקי הנבחר לניסוי הזה עבר יישון במשך 21 שנים לפחות, על מנת שהטאנינים שצבר במהלך השנים יעזרו לו להתמודד עם עומס המתיקות של חביות היין. התוצאה היא ויסקי גלנפידיך קלאסי, מופלא ומחוזק בטעמים חדשים של פירות טרופיים ומתיקות נהדרת.
אף: פירות טרופיים וממתקים מסוכרים מעל לתווים עדינים של יין טוב.
חיך: מתיקות של טופי, פירות מסוכרים ואפילו קצת רחת לוקום מאוזנים על ידי היובש של חביות היין.
סיומת: קצרה, פריכה וקולעת.