Lancé pour la première fois en 1909, ce fut le premier whisky de luxe de l'histoire à sortir une édition Prestige vieillie. En 1919, avec l'introduction de la Dry Law américaine, ses traces disparurent aux États-Unis, et dans les années 1920, ses traces disparurent complètement après qu'un incendie fit rage dans les entrepôts de l'entreprise et avec lui les restes des précieux fûts. Après des années de recherche continue, Chivas Master Blender Colin Scott a réussi à recréer la prestigieuse marque. Et en 2007, la marque de prestige Chivas Regal a été relancée 25 ans plus tard dans le monde. Un whisky mature avec une présence sans compromis et une finale longue et persistante.


1250 


Description du Produit


מראשית דרכם, היו האחים שיבאס שם נרדף לאיכות ויוקרה. ב-1801 פתחו האחים את חנות מזון הגורמה שלהם באברדין, סקוטלנד. הם סיפקו מזון ומשקאות יוקרתיים מרחבי העולם לאליטה האירופית. במהרה, הפכו האחים ובעיקר הוויסקי מאלט המובחר שהציעו, לשם דבר. כשהמלכה ויקטוריה ביקרה לראשונה בסקוטלנד היא הזמינה מוצרים רבים מחנות המזון שלהם. ב-1843 קיבלו האחים מהמלכה צו מלכותי שהורה להם לספק לה מוצרים, והפכו לספקים הראשיים של בית המלוכה. ב-1850 הם נענו לדרישות לקוחותיהם האנינים ויצרו את הרויאל גלן די, הבלנדד סקוטש ויסקי הראשון שלהם. השניים ערבבו בין סינגל מאלטים לבין סופט גריין ויסקי, ויצרו תערובת מאוזנת וחלקה. ב-1909, השיקו האחים את שיבאס ריגאל 25 שנה, הוויסקי היוקרתי הראשון בעולם. במהלך השנים, הוציאה החברה קלאסיקות, כגון שיבאס ריגאל 12 ושיבאס ריגאל 18, שזכו להצלחה עולמית, בעיקר בחוג הסילון האמריקאי.


fabriqué en
Écosse
le volume
700 ml
Pourcentage d'alcool
40%