Lanzado por primera vez en 1909, fue el primer whisky de lujo de la historia en lanzar una edición Prestige añeja. En 1919, con la introducción de la Ley Seca americana, sus huellas desaparecieron en los EE. UU., y en la década de 1920, sus huellas desaparecieron por completo tras un incendio en los almacenes de la empresa y con él los restos de los preciosos barriles. Después de años de investigación continua, el maestro mezclador de Chivas, Colin Scott, pudo recrear la prestigiosa marca. Y en 2007 se relanzó la prestigiosa marca Chivas Regal 25 años después al mundo. Un whisky maduro con una presencia sin concesiones y un final largo y persistente.


1250 


Descripción del producto


מראשית דרכם, היו האחים שיבאס שם נרדף לאיכות ויוקרה. ב-1801 פתחו האחים את חנות מזון הגורמה שלהם באברדין, סקוטלנד. הם סיפקו מזון ומשקאות יוקרתיים מרחבי העולם לאליטה האירופית. במהרה, הפכו האחים ובעיקר הוויסקי מאלט המובחר שהציעו, לשם דבר. כשהמלכה ויקטוריה ביקרה לראשונה בסקוטלנד היא הזמינה מוצרים רבים מחנות המזון שלהם. ב-1843 קיבלו האחים מהמלכה צו מלכותי שהורה להם לספק לה מוצרים, והפכו לספקים הראשיים של בית המלוכה. ב-1850 הם נענו לדרישות לקוחותיהם האנינים ויצרו את הרויאל גלן די, הבלנדד סקוטש ויסקי הראשון שלהם. השניים ערבבו בין סינגל מאלטים לבין סופט גריין ויסקי, ויצרו תערובת מאוזנת וחלקה. ב-1909, השיקו האחים את שיבאס ריגאל 25 שנה, הוויסקי היוקרתי הראשון בעולם. במהלך השנים, הוציאה החברה קלאסיקות, כגון שיבאס ריגאל 12 ושיבאס ריגאל 18, שזכו להצלחה עולמית, בעיקר בחוג הסילון האמריקאי.


hecho en
Escocia
volumen
700 ml
porcentaje de alcohol
40%