Loch Lomond 18 Year Old ist ein Single Malt, der ausschließlich in ehemaligen Bourbonfässern reifte, die vom Böttcher der Brennerei, Tommy Wallace, bei der Destillation um die Jahrtausendwende sorgfältig ausgewählt wurden. Diese Veröffentlichung aus dem Jahr 2020 hat einen Alkoholgehalt von 46 % und keine Kühlfiltration.


449 


Produktbeschreibung


מזקקת לוך לומונד מסוגלת לייצר מספר סוגים של סינגל מאלט עם אופי שונה ובדרגות עישון שונות, זאת הודות למספר סוגים של דודי זיקוק. מתוך 11 הדודים שלה שלושה הם עמודי זיקוק והם מיועדים לגריין וויסקי. מהשמונה הנותרים, רק שניים הם דודים קלאסיים והשאר דודי לומונד בעלי צוואר ישר. ההרכב של הסינגל מאלטים בוויסקי הזה הוא סוד, אך ניכר שיש כאן שילוב של שעורה מעושנת ולא מעושנת.
יש ללוך לומונד הזה מאפיינים של וויסקי צעיר ומבוגר במקביל. באף הוא מרגיש צעיר לרגע, עם תפוח רענן וקליפת אשכולית שמזכירים את מהדורת ה-14 שנה, אבל אחרי כמה דקות בכוס מגיעה מתיקות של דבש בשילוב עם עץ ישן. בחך הוא מלא ועגול, והחוויה שהוא נותן באף מתקבלת ביחד – שילוב של חדש וישן, תפוח ועץ, משהו שקצת מזכיר קופסת סיגרים. הסיומת עצית ואדמתית, מזכירה תה לאפסנג סושונג, טבק ועשן קל. זה וויסקי שמתיישן בכוס – הוא בן 15 באף, בן 18 בחלל הפה ובן 24 בסיומת. חוויה מעניינת שצריך חך מפותח כדי להבין באמת – לא וויסקי למתחילים.

hergestellt in
Schottland
Volumen
700 ml
Whisky-Typ
Single Malt
Altern
18 Jahre
Prozent Alkohol
46%